getAlternativeCommentsError:undefined

Jun 27, 2011 at 8:35 PM
Edited Jun 27, 2011 at 8:41 PM

Trying to get jPart.hideFormFields to work again.....

I do not have global admin access - just site admin.  I have had this working on an alternate site but now I need a second set of eyes - what am I doing wrong on this new site?

I cannot get hideFormFields to work...I keep getting the following errors:  "getAlerternativeCommentsError: undefined" followed by: "An error occurred when reading the form. [object Error]"

 

Original Working Site (Infra Support Tickets):

js.incl-full_page (web part)

<script type='text/javascript' src="/teams/ILM_tools/Infrastructure/js/jquery.js"></script>

<script type='text/javascript' src="/teams/ILM_tools/Infrastructure/js/jquery.SPServices-0.5.6.min.js"></script>

<script type='text/javascript' src="/teams/ILM_tools/Infrastructure/js/jPoint.min.js"></script>

HideFields (web part)

<script>var myjLocalOptions={IssueStatus:'1',WorkActualHrs:'1',RelatedIssues:'1'};</script>

<script type="text/javascript" src="http://sharejpoint.googlecode.com/files/jPointLoader.js" ></script>

<script type="text/javascript" src="http://teams8.sharepoint.hp.com/teams/HPSS-Equipment/js/jPart.hideFormFields.js"></script>

 

 

Trying New Site (Builds/Tools & Applications):

js.incl-full_page (web part)

<script type='text/javascript' src="/teams/IM-Infra/javascript/jquery.js"></script>

<script type='text/javascript' src="/teams/IM-Infra/javascript/jquery.SPServices-0.5.7.min.js"></script>  (0.5.6 no difference)

<script type='text/javascript' src="/teams/IM-Infra/javascript/jPoint.min.js"></script>

HideFields (web part

<script>var myjLocalOptions={};</script>

<script type="text/javascript" src="http://prime.sharepoint.hp.com/teams/IM-Infra/javascript/jPointLoader.js" ></script>

<script type="text/javascript" src="http://prime.sharepoint.hp.com/teams/IM-Infra/javascript/GoogleJS/jPart.hideFormFields.js"></script>

 

Changed HideFields to:  (no change)

<script type="text/javascript" src="/teams/IM-Infra/javascript/jPointLoader.js" ></script>

<script type="text/javascript" src="/teams/IM-Infra/javascript/GoogleJS/jPart.hideFormFields.js"></script>

 

 

Tried to use the same files from first site:

js.incl-full_page (web part)

<script type='text/javascript'src="http://teams1.sharepoint.hp.com/teams/ILM_tools/Infrastructure/js/jquery.js"></script>

<script type='text/javascript'src="http://teams1.sharepoint.hp.com/teams/ILM_tools/Infrastructure/js/jquery.SPServices-0.5.6.min.js"></script>

<script type='text/javascript'src="http://teams1.sharepoint.hp.com/teams/ILM_tools/Infrastructure/js/jPoint.min.js"></script>

HideFields (web part)

<script>var myjLocalOptions={};</script>

<script type="text/javascript" src="http://sharejpoint.googlecode.com/files/jPointLoader.js" ></script>

<script type="text/javascript" src="http://teams8.sharepoint.hp.com/teams/HPSS-Equipment/js/jPart.hideFormFields.js"></script>

Where do you suggest I go from here?

Coordinator
Jul 7, 2011 at 8:07 PM

Try removing the the jPointLoader.js script line because this script loads both jQuery and jPoint.  You might be getting conflicting versions and overwriting each other.

Dec 16, 2011 at 7:45 PM

I am also having a similar problem with the HideFields webpart. I am seeing an identical error message. It seems like this issue started after the enterprise Sharepoint environment was upgraded to 2010. I tried ken_le's suggestion but it didn't help. Perhaps you can elaborate on your suggestion or come up with an alternative fix? I sure would love for this to work again.

Developer
Oct 2, 2013 at 12:46 AM
Edited Oct 2, 2013 at 12:46 AM
Can you tell me if your list has 'allow management of content types' enabled in the 'Advanced settings'? I am interested to find out if enabling this will solve your problem.